Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2019 dobiega już końca. W moim prywatnym życiu był to naprawdę dobry rok. Ale to nie opis mojego prywatnego życia, to opis tego, co sie dzialo na Woot! Tak więc podsumujmy, co takiego ciekawego działo się na woot!
NIC się na woot nie dzialo w ciągu ostatnich miesięcy. A dlaczego tak się stało? Odpowiedz jest prosta. Z naszego forum odeszło wiele ludzi, tłumacząc się, że "jakość forum pogorszyła sie z dnia na dzień" czy "za dużo profesjonalizmu jest w podaj nazwe dowolnego projektu stworzonego na tym forum", nie zwracając w ogóle uwagi na to, że zamiast naprawiać to czy informować innych użytkowników o tym że źle robią, nie starali się naprawiać sytuacji forum - a jak już to robili, to szybko się poddawali. Nie mówię o wszystkich użytkownikach - nie mówię też, że sam jestem bezwinnym człowiekiem - bo ja też mógłbym coś pożytecznego zrobić dla forum - ale stan dzisiejszy naszego forum to tylko i wyłącznie nasza zasługa.
Te ciągłe kłótnie spowodowaly rozłam naszej społeczności na różnorakie elity. To tak nie miało być. To miało inaczej wyglądać. Ale już nic z tym nie zrobimy. Nie cofniemy się do końca 2018 i nie naprawimy tych wiecznych sporów. Woot kończy w 2020 już 5 lat (jako World Of Ogólnotematyka) i naprawdę chciałbym aby to forum przeżyło dłużej z jeszcze lepsza aktywnością niż w tym roku.
Wspaniały to był rok! Nie zapomnę go nigdy. I mam nadzieję, że następny rok 2020 będzie jeszcze lepszy niż ten!
Szkoda tej wiosny 2019, tak zmarnowaliśmy ten okres.
Jednak ten rok i tak na +, reforma forum, Wootfilmy, Wootradio, nowi użytkownicy.
Rozwijam własnąwizję Polski..
134*wizja:
Oglądam: wszystkie TelePol, Delta, SNTV, Mega, TVK, TV Jura, TVP Sport, TVP 3 Częstochowa, TVP Nauka, V Jeden, Mega Film, V Docs, Disney+ 4K
Kiedy rządzę odbiornikiem: MTV Radio, Radio LUX, PR1, Radio 24 Godziny, RMF24.pl [DAB+], NRJ Energy [DAB+], Radiostacja, PR1+ [DAB+], PulsFM, Radio357 [DAB+], Rockzone, Planeta FM, Antyradio, O.FM City, PR5 [DAB+], RMF FM, RMF Maxxx, Radio GRA, Mega Radio [DAB+]
DVB-S: Allente Polska, Sky X2 (Allbox) [4K] (pakiet Premium), Sky HD (Grundig) (pakiet Starter)
Aura: Evobox Lite g2 (pakiet F+TelePol tymczasowo)
SNTV: Telewizja na kartę z dekoderem Cryptobox (Home, potem T2 do 9.05.2023)
Docelowo podpis cały zostanie przeniesiony na pastebin.com
Szkoda, że Wootradio nie wypalilo na dluzsza metę. Niestety nie mam pieniędzy na dalsze wsparcie radia, więc z dniem 1 stycznia radio zostanie wyłączone calkowicie.
Rozwijam własnąwizję Polski..
134*wizja:
Oglądam: wszystkie TelePol, Delta, SNTV, Mega, TVK, TV Jura, TVP Sport, TVP 3 Częstochowa, TVP Nauka, V Jeden, Mega Film, V Docs, Disney+ 4K
Kiedy rządzę odbiornikiem: MTV Radio, Radio LUX, PR1, Radio 24 Godziny, RMF24.pl [DAB+], NRJ Energy [DAB+], Radiostacja, PR1+ [DAB+], PulsFM, Radio357 [DAB+], Rockzone, Planeta FM, Antyradio, O.FM City, PR5 [DAB+], RMF FM, RMF Maxxx, Radio GRA, Mega Radio [DAB+]
DVB-S: Allente Polska, Sky X2 (Allbox) [4K] (pakiet Premium), Sky HD (Grundig) (pakiet Starter)
Aura: Evobox Lite g2 (pakiet F+TelePol tymczasowo)
SNTV: Telewizja na kartę z dekoderem Cryptobox (Home, potem T2 do 9.05.2023)
Docelowo podpis cały zostanie przeniesiony na pastebin.com
Dziękuję i wzajemnie.
Różnie bywało, ale trochę nowości wprowadziliśmy.
#SolidarniZUkrainą ||#СолідарністьзУкраїною Skupiam się na różnych wizjach Polski i wymyślonych krajach, w tym Kraju Kreskówkowym stworzonym przez Tobiasza.