Liczba użytkowników jest coraz większa
- 134woot
- Fan starych dekoderów CP
- Kontakt:
Liczba użytkowników jest coraz większa
Myślałem że przeoczyłem, ale zauważyłem, że na forum od 2018 r. zarejestrowało się dokładnie 100 użytkowników. Ostatnim jest najprawdopodobniej PRKN!. Gratulacje!
Rozwijam własną wizję Polski..
134*wizja:
Oglądam: wszystkie TelePol, Delta, SNTV, Mega, TVK, TV Jura, TVP Sport, TVP 3 Częstochowa, TVP Nauka, V Jeden, Mega Film, V Docs, Disney+ 4K
Kiedy rządzę odbiornikiem: MTV Radio, Radio LUX, PR1, Radio 24 Godziny, RMF24.pl [DAB+], NRJ Energy [DAB+], Radiostacja, PR1+ [DAB+], PulsFM, Radio357 [DAB+], Rockzone, Planeta FM, Antyradio, O.FM City, PR5 [DAB+], RMF FM, RMF Maxxx, Radio GRA, Mega Radio [DAB+]
DVB-S: Allente Polska, Sky X2 (Allbox) [4K] (pakiet Premium), Sky HD (Grundig) (pakiet Starter)
Aura: Evobox Lite g2 (pakiet F+TelePol tymczasowo)
SNTV: Telewizja na kartę z dekoderem Cryptobox (Home, potem T2 do 9.05.2023)
Docelowo podpis cały zostanie przeniesiony na pastebin.com
134*wizja:
Oglądam: wszystkie TelePol, Delta, SNTV, Mega, TVK, TV Jura, TVP Sport, TVP 3 Częstochowa, TVP Nauka, V Jeden, Mega Film, V Docs, Disney+ 4K
Kiedy rządzę odbiornikiem: MTV Radio, Radio LUX, PR1, Radio 24 Godziny, RMF24.pl [DAB+], NRJ Energy [DAB+], Radiostacja, PR1+ [DAB+], PulsFM, Radio357 [DAB+], Rockzone, Planeta FM, Antyradio, O.FM City, PR5 [DAB+], RMF FM, RMF Maxxx, Radio GRA, Mega Radio [DAB+]
DVB-S: Allente Polska, Sky X2 (Allbox) [4K] (pakiet Premium), Sky HD (Grundig) (pakiet Starter)
Aura: Evobox Lite g2 (pakiet F+TelePol tymczasowo)
SNTV: Telewizja na kartę z dekoderem Cryptobox (Home, potem T2 do 9.05.2023)
Docelowo podpis cały zostanie przeniesiony na pastebin.com